Saimir Kumbaro

19
director
4
actor
2
second unit director or assistant director
2
producer

director

Title Year Type
Lenin and Us2008movie
Të burgosurit e galerisë1994movie
The Death of the Horse1992movie
Historiani dhe Kameleonet1989movie
Rrethimi i vogël1986movie
Tre njerëz me guna1985movie
Nxënësit e klasës sime1984movie
Gracka1984movie
Gjurmë në kaltërsi1981movie
Gëzhoja e vjetër1980movie
Koncert në vitin 19361978movie
Femijet, balta, qelqi1976movie
Si nje trup i vogel1976movie
Ilegalët1976movie
Rrugicat që kërkonin diell1975movie
Kujdes nga zjarri1974movie
Në fushat e futbollit1973movie
Uzinë dhe shkollë1973movie
Lashtësi e një qyteti1972movie

actor

Title Year Type
Kapedani1972movie
Njësiti guerril1969movie
Plagë të vjetra1968movie
Ngadhnjim mbi vdekjen1967movie

second unit director or assistant director

Title Year Type
Yjet e netëve të gjata1972movie
Montatorja1970movie

producer

Title Year Type
Lenin and Us2008movie
Ulysses' Gaze1995movie